BTP Holding | Kontrolla teknike
15441
page-template-default,page,page-id-15441,wilmer-core-2.2.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15620

Kontrolla teknike

BTP Holding ka në pronësi 7 kontrolle teknika në Vushtrri, Mitrovicë, Prishtinë, Fushë

Kosovë. Në kuadër të kontrolleve tona teknike kryhet Kontrollimi teknik i automjeteve,

plotësimi i dokumentacionit përkatës, sigurimin e automjeteve përmes bashkëpunimit me kompani sigurimit PRISIG dhe mund te kryhen te gjitha pagesat përbrenda secilës qendre të kontrollit teknik përmes bashkëpunëtoreve mikro financiar CAPITAL RIA te cilat gjenden ne secilën pike kontrolle. Kontrollet teknike janë të licencuara për peshat deri dhe mbi 3.5 ton

Qendrat tona gjendën në këto lokacione :

  1. BTP HOLDING gjendet në dalje të Vushtrrisë në rrugën nacionale Vushtrri – Mitrovicë, fshati Bajskë në adresën: (përball pikës së karburantit: AMW) dhe kryen kontrollimin teknik i automjeteve bëhet deri në 3.5 ton dhe linja tjetër për automjetet e rënda mbi 3.5 ton, si dhe linja për Motoçikleta. Kontakt: 049 547 547,  044 547 547
  2. MARKETING+ gjendet në qendër të qytetit të Vushtrrisë, (afër qendrës për regjistrim të Automjeteve në Vushtrri) ne adresën Hamit Hyseni dhe kryen kontrollin teknike të automjeteve deri në 3.5 ton. Kontakt: 045884500

 

  1. SKAB shpk gjendet në Rr. Bislim Bajgora, (te ETC) në Mitrovicë dhe kryen kontrollin teknike për automjete deri në 3.5 ton dhe për automjete të rënda mbi 3.5 ton. Kontakt:045112212

 

  1. SKAB 1 shpk gjendet në Rr. Bislim Bajgora, (Përball LUX MALL) në Mitrovicë dhe kryen kontrollin teknike për automjete deri në 3.5 ton. Kontakt: 045112212

 

  1. Edmond Hasani B.I gjendet në Rr. Dëshmoret e kombit (Ngjit me Mobilieria ALBED, afër EMONA CENTER ne hyrje te Vushtrrisë) në Mitrovicë dhe kryen kontrollin teknike për automjete deri në 3.5 ton. Kontakt:049203392

 

  1. PRISHTINA gjendet në lagjen Arbëria, Rruga Ahmet Krasniqi pn, 10000 Prishtinë. Kontrollimi teknik i automjeteve bëhet deri në 3.5 ton, Kontakt: 044100446
  1. SKAB Grup gjendet në rrugën Sheshi i Lirisë në Fushë Kosovë ku bëhet kontrolli i automjeteve deri në 3.5 ton. Kontakt:044332500, 049332500

BTP Holding posedon të gjitha licencat shtetërore për operim ligjor dhe është e certifikuar në kuadër te Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë. Po ashtu, kompania jonë është e Certifikuar me ISO 9001:2015 si dhe ISO 14001:2015.