RRJETAT FASADUESE

Prodhimi i Rrjetës fasaduese termo dhe hidro izoluese për ngrohje ekologjike bëhet në kuadër të njësisë punese të FIBERGLASS KOSOVA shpk. Prodhimi i rrjetave fasaduese bëhet me teknologjinë më të avancuar prodhuese duke bërë kombinimin e produkteve primare të rrjetave fasaduese.  Fiberglass Kosova prodhon po ashtu rrjetë për të gjithë prodhuesit e këndeve të plastikes për elemente suvatimit për tregun kosovar dhe atë rajonal. Prodhimi i rrjetës fasaduese bëhet në bazë të certifikatës ISO 2008/9001 për Prodhim, Shitje, Distribuim dhe Eksportimin e Rrjetave fasaduese të cilën e posedon kompania jonë.

Në kuadër të fabrikës tone momentalisht janë të punësuar 39 punëtor dhe numri është gjithnjë në ngritje sipas nevojës.

Specifikacioni i rrjetës:

– Kubëzat e Rrjetës : 4×4, 5×5 4×5
– Kualitet i lartë dhe çmime konkurruese
– Madhësia e rulit:1x50m
– Pesha: 90g/m2 120g, 125g/m2, 135g/ m2 , 145g/m2 160g/m2
– Rezistent ndaj Acideve dhe Alkalit
– Ngjyra: e Bardhë, Kaltër, Portokalli, sipas porosisë
– Standard: ISO 2008/9001

Performanca

Rrjetës fasaduese prodhohet është fije nga pëlhura qelqi kryesisht rezistent ndaj alkali përmes teknikës veçantë te thurjes, pastaj nga agjenti anti-alkali dhe përforcues etj Rrjeta fasaduese është material ideal për inxhinieri në fushën e ndërtimit dhe industrisë se dekorimit!

Produkti shërben për të fiksuar muret e brendshme dhe ato te jashtme, duke izoluar dhe forcuar ato. Po ashtu rrjeta përdoret për cilësi më të lartë  me çimento dhe është i përshtatshëm për pozicionim të shkëlqyer, rezistent nga alkali, rezistent ndaj substancave alkaline të lartë erozioni. Forca norma e mbajtjes> 90%, zgjatja<1%, Qëndrueshmëria më shumë se 50 vjet. Modulus të lartë elastike 80.4Gpa

SpecifikacioniDimensionet (mm) Dendesia (tex) Permbajtja e rreshires
PaketimiPelhuraPaketimiPelhura
4X4-1454499*234016±2
4X5-1104566*230816±2
4X5-16045132*235716±2
5X5-1105599*227816±2
5X5-1255599*234316±2
5X5-14555132*236416±2