KONTROLLA TEKNIKE

BTP Holding ka në pronësi 5 kontrolle teknika në Vushtrri, Mitrovicë, Prishtinë, Fushë Kosovë. Në kuadër të kontrolleve tona teknike kryhet Kontrollimi teknik i automjeteve, plotësimi i dokumentacionit përkatës, verifikimi dhe regjistrimi i automjeteve deri në dhënien e tabelave, sigurimin e automjeteve te të gjitha kompanitë e sigurimeve.

Pika e kontrollit Teknik të BTP HOLDING gjendet në dalje të Vushtrrisë në rrugën nacionale Mitrovicë – Prishtinë në adresën :  Pompa e Benzinës: AMW, Fshati Banjskë pn,Vushtrri. Kontrollimi teknik i  automjeteve bëhet deri në 3.5 ton dhe linja tjetër për automjetet e rënda mbi 3.5 ton

Pika e kontrollit Teknik MARKETING+ gjendet në qendër të qytetit të Vushtrrisë, afër qendrës për regjistrim të Automjeteve,pn, Vushtrri. Kontrollimi teknik i automjeteve bëhet deri në 3.5 ton.

Pika e kontrollit teknik SKAB gjendet ne Mitrovicë,rr. Bislim Bajgora, afër Stacionit Hekurudhor, 40000 Mitrovicë. Kontrollimi teknik i  automjeteve bëhet deri në 3.5 ton dhe linja tjetër për automjetet e rënda mbi 3.5 ton

Pika e kontrollit teknik PRISHTINA gjendet në lagjen Dragodan, Rruga Ahmet Krasniqi pn, 10000 Prishtinë. Kontrollimi teknik i automjeteve bëhet deri në 3.5 ton

Pika e kontrollit teknik SKAB Grup gjendet në rrugën Sheshi i Lirisë në Fushë Kosovë ku bëhet kontrolli i automjeteve deri në 3.5 ton.